0 €
Cena v YD!
Bratislava II, Bratislava-Ružinov,
  • Celková plocha 72m2
  • Úžitková plocha 66m2

Popis nehnuteľnosti

• Novinka v YamiDomi_invest •

Dávame do ponuky na predaj zariadený 3 izbový byt s lodžiou situovaný na ulici Staré Záhrady, mestská časť Ružinov - Prievoz.

Daný byt sa nachádza na 3 poschodí 4 poschodového bytového domu bez výťahu s podlahovou plochou bytu 66m2 + lodžia 5,5m2  so svetovou orientáciou na 3 svetové strany S,J,Z. K bytu prislúchajú 2 pivnice. Lodžia je orientovaná na južnú stranu.

Súčasná dispozícia bytu pozostáva z chodby, šatníka, samostatnej kuchyne, obývačky s výstupom na lodžiu, dvoch nepriechodných izieb, presvetlenej kúpelne s oknom a samostatnej toalety.

Byt je vo veľmi dobrom udržiavanom stave, kompletná rekonštrukcia vrátane novej elektro a vodoinštalácie prebehla v r. 2018 + kúpeľňa s toaletou. Kuchyňa bola menená v r. 2008. Mesačný zálohový predpis je vo výške 190/os. Na poschodí sa nachádzajú 3 byty.

Bytový dom bol kolaudovaný v r.1974, modernizonaný v r. 2018 –  nová fasáda, oprava strechy, vstupná brána na čip, schránky, zvončeky, okná na schodišti, maľovka spoločných priestorov, pivničné okná, zateplenie stropov pivníc.

Nízkopodlažný bytový dom je zasadený do príjemného prostredia, s množstvom vzrastlej zelene, mimo hlavných ciest, južnú stranu bytovky lemujú záhrady a rodinné domy.

Cena danej ponuky na vyžiadanie telefonicky alebo @.

V cene sú zahrnuté všetky služby ponúkané realitnou kanceláriou YamiDomi_invest vrátane sprostredkovania, hypotekárneho poradenstva, kompletného právneho servisu a katastrálnych poplatkov.

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie YD.

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
po rekonštrukcii
Celková plocha:
72 m2
Úžitková plocha:
66 m2
Poschodie:
3
Loggia plocha:
5,5 m2
Loggia:
áno - 1
Počet poschodí:
4
Počet izieb:
3
Kúpeľňa:
vaňa
Počet kúpelní:
1
Výťah:
nie
Káblová televízia:
áno
El. napätie:
230/400V
Parkovanie:
verejné
Voda:
verejný vodovod
Zariadenie:
zariadený
Inžinierske siete:
áno
Pivnica:
áno

Pozrieť na mape

Mgr. Janka Pavličková

Mgr. Janka Pavličková

Co- founder