610 000 €
Bratislava IV, Bratislava-Karlova Ves,
  • Celková plocha 167.8m2
  • Úžitková plocha 167.8m2

Popis nehnuteľnosti

• Rezervované v YamiDomi_invest •

Ak hľadáte luxus, veľa priestoru, pokoj, ticho, blízkosť prírody, uprednostňujete terasu na letné posedenia a zároveň túžite mať aj v zime domácu pohodu pri praskajúcom krbe máme pre Vás skvelú ponuku! 

Ponúkame na predaj 4izbový moderný tehlový byt nachádzajúci sa vo vilovej štvrti v obľúbenej lokalite lesoparku Líščie údolie, mestská časť Karlova Ves.

Jeho výmera je skvelých 144m2 + terasa vo výmere 23,80m2. Nachádza sa v štvorposchodovej vile na 2.poschodi s výťahom.

Výnimočnosť bytu spočíva v jeho dispozícii, ktorá dômyselne oddeľuje veľkorysý priestor dennej zóny, ktorá tvorí až NEUVERITEĽNÝCH 82,6m2 a spája priestor obývacej izby, kuchyne a jedálenskej zóny s výstupom na terasu a oddeľuje ich od nočnej zóny 3 spální a 2 kúpelní, technickej miestnosti a jednej samostatnej toalety.

Bytový dom sa nachádza vo vilovej štvrti kde majú uzavretý prístup s parkovaním iba obyvatelia komunity. Dom je štvorposchodový, nachádza sa v ňom spolu 9 bytov a bol kolaudovaný v roku 2005, súčasťou domu je výťah .

K bytu prináleži parkovacie miesto pred domom a dvojgaráž a samozrejme pivnica 2,88m2. 

Celý byt bol priebežne vynovovaný a rekonštruovaný, je vo výbornom stave a predáva sa so zariadením vrátane svietidiel a nábytku v izbách.

Kuchynská linka je NOVÁ ,vyrobená na mieru a obsahuje vstavané spotrebiče a súčasťou je americká chladnička. V obývacej izbe dominuje KRB a veľká priestranná sedacia súprava s knižnicou.

Celá denná časť 82,6m2 je veľmi svetlá, vybavená klimatizáciou a je orientovaná na JUH. Je z nej vstup na terasu 23,8m2 s výhľadom na zeleň a pešiu zónu Líščieho údolia.

Terasa je vybavená kvapôčkovou automatickou závlahou rastlín v drevených hrantoch.

Podlahy v byte sú drevené, ručne skladané, okná sú vybavené elektrickými roletami a interiérovými žalúziami.

Kúrenie je vlastné ( kotol Vaillant umiestnený v technickej miestnosti kde sa nachádza aj práčka a sušička zn. Miele).

Byt má dostatok úložných priestorov v podobe šatníkových skríň pozdĺž celej vstupnej chodby a dokonale oddelená veľká rodičovská spálňa s rozľahlou výmerou 21 m2 a priestrannou kúpeľňou s oknom nachádzajuca sa na konci chodby je vybavená ďalším úložným priestorom vyrobeným na mieru.

Výhodou tejto nehnuteľnosti je samozrejme okrem lukratívnej polohy v blízkosti lesoparku a zároveň prechádzkovej zóny k námestiu Sv.Františka so všetkými službami na dosah jej výborná dostupnosť do centra mesta či autom alebo MHD, blízkosť škôl, škôlok, polikliniky, nákupných možností aj rýchle napojenie na diaľnicu.

Ak hľadáte luxus v prepojení s prírodou dokážete oceniť veľa priestoru, krb, samostatné kúrenie a terasu tak prídite sa presvedčiť na obhliadku.

Dokonalé komunitné bývanie s pekným zeleným výhľadom, dobrými službami, susedmi a parkovaním s možnosťami prechádzok a cyklistiky pár minút od hrádze.

Cena danej ponuky je 610.000,-Eur  vrátane 2garáže .

V cene sú zahrnuté všetky služby ponúkané realitnou kanceláriou YamiDomi_invest vrátane sprostredkovania, hypotekárneho poradenstva, kompletného právneho servisu a katastrálnych poplatkov. 

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie YD.

 

 

 

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
167.8 m2
Úžitková plocha:
167.8 m2
Poschodie:
2
Počet poschodí:
4
Počet izieb:
4
Kúpeľňa:
vaňa a sprchovací kút
Počet kúpelní:
2
Výťah:
áno
Klimatizácia:
áno
Káblová televízia:
áno
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Voda:
verejný vodovod
Krb:
áno
Zariadenie:
zariadený
Garáž:
áno - 2 autá
Internet:
áno - wi-fi
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
áno
Terasa plocha:
23,8 m2
Vykurovanie:
vlastné - plyn
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
3.8 m2

Pozrieť na mape

Ing. Monika Manová

Ing. Monika Manová

Senior Real Estate Broker