Bratislava IV, Bratislava-Dúbravka, Žatevná
  • Celková plocha 60m2
  • Úžitková plocha 48.5m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna.

Nezariadený 2 izbový byt v prevedení štandard - Čerešne Fine Living

Popis nehnuteľnosti

• Novinka v YamiDomi_invest • 

Ponúkame na predaj 2 izbový byt v projekte Čeresne Fine Living v obľúbenej mestskej časti Dúbravka.

Byt sa nachádza na 3. podlaží 6 poschodového bytového domu prístupný výťahom s celkovou orientáciou na juhozápad.

K bytu o výmere 48,5m2 + veľká krytá lodžia 9,5m2 prístupná z oboch izieb prislúcha aj pivničná kobka s výmerou 2m2 a voliteľné podzemné garážové státie.

Dispozícia pozostáva zo vstupnej chodby, priestrannej kúpelne s vaňou a toaletou, kuchynskej a jedálenskej časti v otvorenej dispozícii s rozmernou a slnečnou obývacou izbou a samostatnej spálne. Z obývacej izby aj spálne sú východy na rozmernú krytú lodžiu.

Lokalita sa vyznačuje kompletnou občianskou vybavenosťou v pešej dostupnosti vrátane nákupných možností, športovísk (letné kúpalisko , futbalový a zimný štadión) , školských zariadení, zdravotné stredisko, lekáreň ako súčasť mestskej časti Dúbravka a bezproblémovým napojením na MHD ako aj na dialničný okruh a vnútromestské komunikácie.

PROJEKT:
Čerešne poskytujú pohodlné mestské bývanie s bonusom pohodlného prístupu k priľahlému rekreačnému zázemiu lesov Malých Karpát a Sitiny (vyhľadávaná oblasť Železnej studničky je pohodlne pristupná vyhradenou cyklocestou).
Velmi dobré je napojenie na business centrá v oblasti Patrónky, areál SAV a plánovaný areál firmy ESET čo dáva široké možnosti pracovných priležitostí v dynamických a stabilných firmách s nadštandardným ohodnotením.

Súčasťou bytového komplexu Čerešne sú zelené vnútrobloky s akcentom na komunitné bývanie vrátane športovej zóny, detských ihrísk, vlastnej vodnej lagúny ako aj komunitné spoločenské priestory pre príležitostné použitie.

Parkovanie je možné v ponúkanom podzemnom parkovacom stání s prístupom do bytu suchou nohou.

Cena danej ponuky je €218000.

V cene sú zahrnuté všetky služby ponúkané realitnou kanceláriou YamiDomi_invest vrátane sprostredkovania, hypotekárneho poradenstva, kompletného právneho servisu a katastrálnych poplatkov.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
60 m2
Úžitková plocha:
48.5 m2
Poschodie:
3
Loggia plocha:
9,5 m2
Loggia:
áno - 1
Počet poschodí:
6
Počet izieb:
2
Kúpeľňa:
áno
Výťah:
áno
El. napätie:
230/400V
Inžinierske siete:
áno
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
2 m2

Pozrieť na mape

Mgr. Janka Pavličková

Mgr. Janka Pavličková

Co- founder

Podobné nehnuteľnosti