Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Bratislava III, Bratislava-Nové Mesto,
  • Celková plocha 61m2
  • Plocha pivnice 2m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna.

Zariadený 3 izbový byt v tehlovom dome - UKRAJINSKÁ

Popis nehnuteľnosti

• Iba u nás v ponuke YamiDomi_invest •

Dávame do ponuky na predaj útulný 2 izbový byt prerobený na 3 izbový s ideálnou dispozíciou na Ukrajinskej ulici, mestská časť Nové Mesto. 

Byt je vo výmere 61,04m2  z toho balkón 2m2 a pivnica 2m2 a nachádza sa na 4 poschodí 4 poschodového tehlového domu bez výťahu a disponuje nádherným panoramatickým výhľadom od Slavína až po Kamzík.

Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej haly, obývacej časti spojenou s kuchyňou s výstupom na balkón, dvoch spální, z kúpelne s vaňou, samostatnej toalety so sprchovacím kútom . Spálne sú orientované na východnú stranu do príjemného dvora a denná časť na západnú stranu. 

Nízke mesačné náklady €100. Ďalším benefitom je možnosť využívania kobky v bytovom dome.

Energetický certifikát "B". 

Obľúbená lokalita s dostatkom zelene s kompletnou občianskou vybavenosťou a dostupnosťou do centra Mesta. 

Cena danej ponuky je 227 990.

V cene sú zahrnuté všetky služby ponúkané realitnou kanceláriou YamiDomi_invest vrátane sprostredkovania, hypotekárneho poradenstva, kompletného právneho servisu a katastrálnych poplatkov.

 

 

 

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Celková plocha:
61 m2
Mgr. Janka Pavličková

Mgr. Janka Pavličková

Co - founder

Radi Vám poradíme

Radi Vám poradíme