Bratislava IV, Bratislava-Karlova Ves, Svrčia
  • Plocha pozemku 550m2
  • Úžitková plocha 62m2
  • Podlahová plocha 62m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna.

Útulný 3 izbový dom so záhradou - LÍŠČIE ÚDOLIE

Popis nehnuteľnosti

• Novinka v YamiDomi_invest •

Ponúkame na prenájom menší rodinný dom so záhradou v najlepšie dostupnej časti Karlovej Vsi na okraji Líščieho údolia a starého mesta. Dom sa nachádza len kúsok od mostu Lanfranconi, vďaka čomu je výborne dostupný nielen z centra mesta, ale aj z bratislavského obchvatu a výjazdu na Brno, Viedeň, Budapešť alebo Žilinu a Košice.

Podlahová plocha domu je 62m2, má dve nepriechodné izby, samostatnú kuchyňu, vstupnú chodbu, kúpeľňu s WC a komoru, ktorú je možno prerobiť na druhé WC. V prípade záujmu je po dohode možné prerobiť jednu väčšiu izbu na dve menšie. V dome je podlahové elektrické vykurovanie a bojler na teplú vodu.  

K domu prislúcha záhrada o výmere 550m2 . Na záhrade je k dispozícii altánok s krbom, terasa, záhradný domček a menší skleník. Je tak vhodný aj pre domáce zvieratá ale aj každého, kto si rád pestuje na záhrade vlastnú zeleninu, kvety alebo len tak rad sedi vonku na vzduchu pod stromom. Na záhrade bola práve teraz na jeseň vysadená nová tráva.   

V blízkom okolí je dostupná kompletná občianska vybavenosť ako sú potraviny Lidl, Billa, poliklinika, lekáreň, reštaurácie a kaviarne (Drag, Mlynská Koliba, Kontajner Riviéra, Karloveská klubovňa, Lodenica kafé), Tatra banka. 

Lokalita je veľmi zaujímavá pre študentov alebo akademických pracovníkov, nakoľko je v pešej dostupnosti Prírodovedecká fakulta, Mat Fyz, FEI STU, FIT STU a FTVŠ.

Cena za prenájom je €990 + energie. 


 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
po rekonštrukcii
Úžitková plocha:
62 m2
Plocha pozemku:
550 m2
Podlahová plocha:
62 m2
Parkovanie:
áno
Zariadenie:
zariadený

Pozrieť na mape

Mgr. Janka Pavličková

Mgr. Janka Pavličková

Co- founder

Podobné nehnuteľnosti