Bratislava IV, Bratislava-Karlova Ves, Karloveské rameno
  • Úžitková plocha 62m2
Energetický
certifikát
áno

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna.

YamiDomi_invest ponúka na prenájom 2i byt v Karloveskom ramene, BA IV.

Popis nehnuteľnosti

YamiDomi_invest ponúka na prenájom dvojizbový byt s balkónom a vlastným podzemným parkovacím státím v Karloveskom ramene.

Byt je veľmi dobre dispozične riešený, kompletne zariadený s jedinečným výhľadom na Karloveské rameno a hlavný tok Dunaja.

Podlahová plocha bytu je 62 m2+ komfortný krytý (väčšinu roka využiteľný)balkón prístupný z oboch izieb o rozlohe 6 m2. K bytu prislúcha vlastná murovaná zamykateľnápivničná kobka a podzemné garážové státie (vstup suchou nohou). Byt sa nachádza na 2. poschodí vyhľadávaného rezidenčného projektu Karloveské rameno - nadštandardnej 13 ročnej novostavbe s dvoma výťahmi ocenenej architektonickými cenami Stavba roka a CE.ZA.AR. 

V byte sa nachádzajú veľkoformátové hlinníkové okná a vonkajšie elektronicky ovládateľné hlinníkové žalúzie. Byt pôsobí vzdušne a priestranne, je svetlý a teplý s východnou orientáciou. Obývacia izba je spojená s kuchynským a jedálenským kútom, spálňa je samostatná.

Každá miestnosť je vybavená veľkorysými vstavanými šatníkovými skriňami, ktoré poskytujú dostatok úložných priestorov. Kuchyňa je vybavená vstavanými spotrebičmi (umývačka riadu a chladnička), sklokeramickou doskou a digestorom. V kúpeľni je nová práčka SIEMENS.  Možnosť dozariadiť/prispôsobiť požiadavkám nájomníka. 

Lokalita s vynikajúcou dostupnosťou je len na skok od centra a v bezprostrednej blízkosti dunajskej promenády v srdci  obľúbenej športovo-rekreačnej zóny. Výhodou je aj napojenie cyklochodníkom na hlavnú cyklotrasu, ktorá vedie bratislavským nábrežím alebo z Karlovej Vsi smerom na Železnú studničku.

Cena za prenájom bytu je 650 eur + energie 150 eur.

V prípade záujmu o parkovacie státie v garáži je možnosť prenájmu za 80 eur/mesiac.

 

-energetický certifikát je vyžiadaný

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Úžitková plocha:
62 m2
Poschodie:
2
Plocha balkóna:
6 m2
Balkón:
áno - 1
Kúpeľňa:
sprchovací kút
Počet kúpelní:
1
Výťah:
áno
Energetický certifikát:
áno
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Zariadenie:
zariadený
Garáž:
áno - 1
Materiál:
Zmiešané
Zateplený objekt:
áno
Pivnica:
áno

Pozrieť na mape

Dominika Ferreira

Dominika Ferreira

Co- founder

Podobné nehnuteľnosti