Bratislava IV, Bratislava-Dúbravka, Repašského
  • Celková plocha 60m2
  • Úžitková plocha 60m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna.

Moderný 3 izbový byt, Repašského, DÚBRAVKA

Popis nehnuteľnosti

• Novinka v YamiDomi_invest •

Dávame do predaja moderný 3 izbový byt  s nerušeným výhladom na zelenú plochu v na ulici Repašského, mestská čast Dúbravka. 

Úžitková plocha bytu je 60m2 + pivničná kobka vo výmere 1,26m2 a nachádza sa na 6 poschodí 12 poschodového bytového domu s orientáciou na dve svetové strany Z/J.

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou: plastové okná, nová kúpeľňa so sprchovacím kútom, umývadlom a priestorom pre práčku a sušičku. Menené boli interiérové dvere a plávajúca podlaha v celom byte. Zmenou dispozície sa vytvorila svetlá,priestranná obývačka spojená s kuchyňou a jedálenským stolom.

Dispozícia: vstupná hala s odkladacím priestorom, vstupom do kúpelne, samostatnej toalety, izby a obývacej časti. Z obývačky je vstup do druhej izby so vstavanou skriňou. V kuchynskej linke sú zabudované spotrebiče - el.varná doska, 
el.rúra, umývačka riadu a digestor. Chladnička je samostatne stojaca a dvojdverová.

Bytový dom je zateplený. V rámci obnovy boli zrekoštruované spoločné priestory a menené výťahy, jeden osobný, druhý väčší.

Lokalita: bytový dom sa nachádza v príjemnom tichom prostredí s výhľadom na zelenú plochu. V okolí je kompletná občianska vybavenosť, detské ihrisko a dostatok parkovacích miest pred domom.

Cena danej ponuky je €204 900.

V cene sú zahrnuté všetky služby ponúkané realitnou kanceláriou YamiDomi_invest vrátane sprostredkovania, hypotekárneho poradenstva, kompletného právneho servisu a katastrálnych poplatkov.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
po rekonštrukcii
Celková plocha:
60 m2
Úžitková plocha:
60 m2
Poschodie:
6
Počet poschodí:
12
Počet izieb:
3
Kúpeľňa:
áno
Výťah:
áno
El. napätie:
230/400V
Parkovanie:
verejné
Voda:
verejný vodovod
Zariadenie:
zariadený

Pozrieť na mape

Mgr. Janka Pavličková

Mgr. Janka Pavličková

Co- founder

Podobné nehnuteľnosti