Bratislava IV, Bratislava-Karlova Ves, Nad Sihoťou
  • Plocha pozemku 1100m2
  • Úžitková plocha 272m2
Energetický
certifikát
nie

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna.

Iba u nás!

Popis nehnuteľnosti

Na predaj veľký rodinný dom na ulici Nad sihoťou o rozlohe 272 m2 s oddychovou zónou, priestrannými miestnosťami a príjemnou záhradou s ničím nerušeným výhľadom na zeleň.
Dispozícia rodinného domu:
1NP: vstupná chodba so šatníkovou skriňou, následne sa prechádza cez chodbu, kde po ľavej strane je kuchyňa so špajzou, jedálenská časť a prechod do priestrannej obývacej izby, ktorá je predelená skladacími drevenými dverami. Po pravej strane hosťovská izba, kúpeľňa so sprchovacím kútom, umývadlom a wc.  Na prízemí je skladový priestor. K dispozícii je aj wellness miestnosť so saunou, sprchou a malým saunovým ochladzovacím bazénom.
2NP: galéria s knižnicou, z chodby po pravej strane sa vchádza do priestrannej spálne s walk-in šatníkom a vlastnou kúpeľňou a wc. Z izby je východ na loggiu.
Z ľavej strany sa nachádza technická miestnosť s kotlom a práčkou, kúpeľňa so sprchovacím kútom a wc, izba s walk-in šatníkom a pracovňa/izba.
3NP: nachádza sa tu fitnes miestnosť s výstupom na veľkú terasu, na ktorej sú umiestnené aj solárne panely, ktoré slúžia na prípravu TUV.

V rodinnom dome sú veľkoformátové hliníkové okná potiahnuté s protislnečnou fóliou,  v izbách vertikálne alebo  horizontálne vnútorné žalúzie. 
Podlahové kúrenie sa nachádza v kuchyni, obývačke a kúpeľni. V izbách je radiátor.
Rodinný dom sa kolaudoval v roku 2004. Obývaný bol od roku 2005.
Na pozemku sa nachádza dvojgaráž o rozlohe 43 m2 s elektrickou bránou. Zároveň je možné parkovať na pozemku ďalšie 3 autá.
Mesačné náklady na energie sú 225 eur.

Nehnuteľnosť nemá energetický certifikát.
Fotografie a podorysy vieme poskytnúť konkrétnym záujemcom na vyžiadanie.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Úžitková plocha:
272 m2
Plocha pozemku:
1100 m2
Počet poschodí:
3
Energetický certifikát:
nie
Parkovanie:
áno
Zariadenie:
čiastočne
Garáž:
áno - 2 autá

Pozrieť na mape

Dominika Ferreira

Dominika Ferreira

Co- founder