Kežmarok, Veľká Lomnica, Tatranská 610/149
  • Celková plocha 52m2
  • Úžitková plocha 47.36m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna.

Útulný 2 izbový byt v rezorte APARTMÁNY LOMNICA

Popis nehnuteľnosti

• Rezervované v YamiDomi_invest •

Ponúkame na prenájom na juh orientovaný 2 izbový kompletne zariadený byt v rezorte APARTMÁNY LOMNICA, ktorý sa nachádza v lokalite Veľká Lomnica okres Kežmarok. 

 Byt je vo výmere 47,36m2 + balkón 4,5m2 a nachádza sa na 2 poschodí 5 poschodového rezortu.

Byt pozostáva zo vstupnej chodby, spoločnej kuchyne s obývacou izbou, samostatnej spálne, šatníka/skladu, kúpeľne spolu s toaletou a priestranného balkóna so vstupom z oboch izieb na južnú stranu. K bytu patria dve pivničné kobky. Byt sa ponúka kompletne zariadený na trvalé alebo víkendové bývanie: kompletná kuchynská linka so spotrebičmi – varná doska, mikrovlnná rúra, kávovar, digestor, chladnička, malá práčka, jedálenský stôl so 4 koženými stoličkami, v obývačke je rozkladacia kožená gaučová súprava, stolík, LED TV a set top box. V spálni je veľká kvalitná kovová manželská posteľ s matracom, plus rozkladací gauč z Ikea, na ktorom sa plnohodnotne vyspia 2 osoby,  stolík so stoličkou, v kúpeľni, ktorá je spoločná s toaletou je sprchovací kút a umývadlo, a osadená menšia práčka, v šatníku/sklade sa nachádza policový systém na uskladnenie vecí. V chodbe je skriňa na šaty a kabáty. Kúrenie je samostatné s termostatom, ktoré je možné diaľkovo ovládať cez Internet.

 K bytu patrí jedno parkovacie vo výmere 13m2

Byt má vzhľadom na horskú lokalitu veľmi nízke prevádzkové náklady na kúrenie. Pripojene na siete internet káblom alebo cez Wi-fi a TV set top box s rozvodom signálu.

Spoločné priestory sú veľmi pekne upravené ( koberce)  v budove sa nachádzajú 2 výťahy, vstup do apartmánového domu je na číp alebo číselný kód, súčasťou je súkromné parkovacie miesto vonku pre jedno auto pred apartmánovým domom.

Okolie domu: V hlavnej budove vedľa apartmánového domu v objekte AD1 sa nachádza recepcia, poskytuje základné služby pre vlastníkov ale aj pre návštevníkov/hostí zároveň je tu možnosť využitia privátneho wellness, tenisového kurtu, altánkov na grilovanie a detského ihriska. Objekt je pod kamerovým systémom. Na obrázku je vyznačený byt aj poloha parkovacieho miesta. Pri apartmánovom dome je detské a multifunkčné ihrisko spolu s jazierkom kde je možnosť vonkajšieho posedenia v altánkoch s výhľadom na Vysoké Tatry.

Lokalita ponúka bohaté možnosti zimnej a letnej turisticky a cyklistiky.

Cena danej ponuky je €499 mesačne vrátane E, internetu a parkovacieho státia.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
po rekonštrukcii
Celková plocha:
52 m2
Úžitková plocha:
47.36 m2
Poschodie:
2
Počet poschodí:
5
Počet izieb:
2
Plocha balkóna:
4,5 m2
Balkón:
áno - 1
Kúpeľňa:
áno
Výťah:
áno
Káblová televízia:
áno
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Voda:
verejný vodovod
Zariadenie:
zariadený
Inžinierske siete:
áno
Internet:
áno - wi-fi
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
4.5 m2

Pozrieť na mape

Mgr. Janka Pavličková

Mgr. Janka Pavličková

Co- founder

Podobné nehnuteľnosti