Bratislava V, Bratislava-Petržalka, Fialová
  • Celková plocha 32m2
  • Úžitková plocha 27m2
  • Zastavaná plocha 32m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna.

SLNEČNICE VILADOMY - moderný a svetlý 1i byt s vlastným parkingom

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj slnečný 1-izbový byt v prestížnom projekte Slnečnice Viladomy. Byt je ideálny ako investíciu na prenájom. Vynikajúca lokalita pre pokojné bývanie, ktorá sa neustále rozvíja.

Celková plocha je 32 m2 vrátane loggie o výmere 5 m2. Byt je veľmi svetlý a slnečný a má lodžiu. Dispozícia bytu je tvorená vstupnou halou so šatníkom, priestrannou obývacou izbou s kompletne zariadeným kuchynským kútom a vstupom na loggiu a kúpelňou so sprchovacím kútom a WC. Byt sa predáva kompletne veľmi vkusne zariadený aj s klimatizáciou. Kúpou je voľný. 

Bytový dom je kvalitná tehlová novostavba s výťahom, vchodom na čip a videovrátnikom. Pozemok pod bytovým domom je vysporiadaný a je v podielovom spoluvlastníctve majiteľov bytov. 

Do centra mesta sa dostanete do 10 minút po obchvate, či už autom alebo MHD. Taktiež je tu výborné spojenie do Viedne, Budapešti, Brna a smer Žilina, napojením priamo na diaľnicu alebo smer Komárno, vďaka napojeniu na otvorenú R7. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenbosť s prevádzkami, ako Montessori škôlka, detské centrum Leon s bazénom, Farmárska tržnica, Starý otec, kaviarničky, Billa, Jysk, Planeo elektro, Super zoo, drogéria, lekáreň. Nemocnica s poliklinikou Antolská je vzdialená len 2 km. Lokalita ponúka aj množstvo športového využitia s priamim napojením na dunajskú hrádzu. Pre oddych je vyhradených viacero parkov a alejí. Deti využíjú viacero detských ihrísk, jasle a materská škôlka.

Cena nehnuteľnosti na vyžiadanie v RK. 

V cene sú zahrnuté všetky služby ponúkané realitnou kanceláriou YamiDomi_invest vrátane sprostredkovania, hypotekárneho poradenstva, kompletného právneho servisu a katastrálnych poplatkov.

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie YamiDomi_invest. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
32 m2
Úžitková plocha:
27 m2
Zastavaná plocha:
32 m2
Poschodie:
1
Loggia plocha:
5 m2
Loggia:
áno - 1
Počet poschodí:
5
Kúpeľňa:
sprchovací kút
Výťah:
áno
Klimatizácia:
áno
Káblová televízia:
áno
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Zariadenie:
zariadený
Vykurovanie:
áno

Pozrieť na mape

Mgr. Janka Pavličková

Mgr. Janka Pavličková

Co- founder

Podobné nehnuteľnosti