Bratislava I, Bratislava-Staré Mesto, Čulenova
  • Celková plocha 85m2
  • Úžitková plocha 85m2
  • Zastavaná plocha 85m2
Energetický
certifikát
A

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna.

VÝNIMOČNÁ PONUKA - priestranný 3 izb. BYT s loggiou, SKY PARK, STARÉ MESTO, BA I.

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj výnimočný a kompletne na mieru zariadený 3 izbový byt s lodžiou o celkovej výmere 85 m2 s jedinečnou atmosférou.

Byt je situovaný na 4./30 poschodí, v novostavbe SKY PARK s multifunkčným vnútroblokom plným zelene, detským ihriskom, kaviarňami, top reštauráciami a nachádza sa na Čulenovej ulici v Starom meste vo vyhľadávanej lukratívnej lokalite, ktorá zaručuje súkromie a oddych od ruchu veľkomesta no zároveň výborný prístup do centra mesta ako aj na hlavné cestné ťahy.

Lokalita poskytuje vynikajúcu dostupnosť MHD ako aj plnú občiansku vybavenosť. V bezprostrednej blízkosti sú nákupné centrá Eurovea a Nivy, Slovenské národne divadlo. V pešej dostupnosti je historické centrum a Bratislavský hrad. Rekreačné oblasti ako Železná studnička, Horský park, či Kamzík sú dosiahnuteľné do pár minút.

Dispozíciu dizajnového bytu tvorí vstupná hala so vstavanou skriňou, množstvo odkladacieho priestoru, samostatná toaleta, kúpeľňa s vaňou a dvoma umývadlami, práčovňa a dve izby. Dizajnová obývacia izba s kompletne vybavenou kuchyňou s jedálenskou častou má východ na loggiu. Byt je orientovaný na Západ a výhľady sú do vnútroparku.

Štandard bytu zahŕňa na mieru dizajnovú kuchynská linku so spotrebičmi AEG, práčku so sušičkou, drevené parkety, hliníkové okná, black-out závesy, rekuperáciu a stropnú klimatizáciuzhoz smetí. Pre obyvateľov je k dispozícii recepcia 24/7 a prístup na vyhliadku na najvyššom poschodí. K bytu patrí 3.6 m2 kobka a je možné prikúpiť aj dve parkovacie státia na -1 podlaží.

Cena bytu vrátane dvoch parkovacích státí na vyžiadanie telefonicky alebo e-mailom.

V cene sú zahrnuté všetky služby ponúkané realitnou kanceláriou YamiDomi_invest vrátane sprostredkovania, hypotekárneho poradenstva, kompletného právneho servisu a katastrálnych poplatkov.

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie YamiDomi_invest. 

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
85 m2
Úžitková plocha:
85 m2
Zastavaná plocha:
85 m2
Poschodie:
4
Loggia plocha:
5,37 m2
Loggia:
áno - 1
Počet poschodí:
30
Počet izieb:
3
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpelní:
1
Výťah:
áno
Energetický certifikát:
A
Klimatizácia:
áno
Káblová televízia:
áno
El. napätie:
230V
Parkovanie:
áno
Voda:
verejný vodovod
Zariadenie:
zariadený
Garáž:
áno - 2 autá
Vykurovanie:
spoločné
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
4 m2

Pozrieť na mape

Mgr. Janka Pavličková

Mgr. Janka Pavličková

Co- founder

Podobné nehnuteľnosti