We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

Prešov, Prešov, Hlavná
  • Total area 60m2

Sorry, offer expired.

Dizajnový 2 izbový byt priamo v centre mesta - HLAVNÁ

Property description

• TOP novinka v ponuke YamiDomi_invest •

Ponúkame na predaj 2 izbový elegantne zariadený podkrovný byt na Hlavnej ulici v Prešove s rozlohou 60,26 m2 orientovaný na západ do príjemného prostredia dvora + parkovacie státie + prístupový pozemok.

Nachádza sa na 2. poschodí pekne upraveného meštiackeho domu bez výťahu s možnosťou vstupu z Hlavnej a vjazdu z Jarkovej ulice.

Dispozíciu bytu s oknami na západ tvorí otvorený priestor vstupu s minimalistickou kuchynskou časťou, žulovou pracovnou doskou, barovým pultom a jedálenskou časťou s obývacou izbou, spálňou a priestrannou kúpeľňou.

Byt sa predáva kompletne zariadený, takže je hneď k dispozícii na bývanie. Má klimatizačné jednotky a vlastný kotol.

Nehnuteľnosť poskytuje majiteľovi výhody mestského bývania v historickom centre, dostupnosť služieb, kultúrneho vyžitia a zároveň pokojnú a príjemnú atmosféru jeho orientácie.

Lokalita úplného centra vyniká perfektnou dostupnosťou širokej palety služieb. Dvor domu je prepojený so zelenou záhradou reštaurácie s fontánou. Takmer pri dome je zastávka MHD, potraviny, knižnica, pár minút chôdze sú divadlá, múzeá, kostoly, reštaurácie, bystrá, kaviarne, obchodíky, salóny.

Cena danej ponuky je €199 000.

K bytu je možné prikúpiť aj parkovacie státie v cene €15 000 + prístupový pozemok. 

V cene sú zahrnuté všetky služby ponúkané realitnou kanceláriou YamiDomi_invest vrátane sprostredkovania, hypotekárneho poradenstva, kompletného právneho servisu a katastrálnych poplatkov.

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie YD.

Features

Status:
active
Ownership:
personal
Total area:
60 m2
Mgr. Janka Pavličková

Mgr. Janka Pavličková

Co - founder

Information about real estate

Information about real estate