We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

Bratislava IV, Bratislava-Dúbravka, Repašského
  • Total area 60m2

Sorry, offer expired.

Moderný 3 izbový byt, Repašského, DÚBRAVKA

Property description

• Novinka v YamiDomi_invest •

Dávame do predaja moderný 3 izbový byt  s nerušeným výhladom na zelenú plochu v na ulici Repašského, mestská čast Dúbravka. 

Úžitková plocha bytu je 60m2 + pivničná kobka vo výmere 1,26m2 a nachádza sa na 6 poschodí 12 poschodového bytového domu s orientáciou na dve svetové strany Z/J.

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou: plastové okná, nová kúpeľňa so sprchovacím kútom, umývadlom a priestorom pre práčku a sušičku. Menené boli interiérové dvere a plávajúca podlaha v celom byte. Zmenou dispozície sa vytvorila svetlá,priestranná obývačka spojená s kuchyňou a jedálenským stolom.

Dispozícia: vstupná hala s odkladacím priestorom, vstupom do kúpelne, samostatnej toalety, izby a obývacej časti. Z obývačky je vstup do druhej izby so vstavanou skriňou. V kuchynskej linke sú zabudované spotrebiče - el.varná doska, 
el.rúra, umývačka riadu a digestor. Chladnička je samostatne stojaca a dvojdverová.

Bytový dom je zateplený. V rámci obnovy boli zrekoštruované spoločné priestory a menené výťahy, jeden osobný, druhý väčší.

Lokalita: bytový dom sa nachádza v príjemnom tichom prostredí s výhľadom na zelenú plochu. V okolí je kompletná občianska vybavenosť, detské ihrisko a dostatok parkovacích miest pred domom.

Cena danej ponuky je €204 900.

V cene sú zahrnuté všetky služby ponúkané realitnou kanceláriou YamiDomi_invest vrátane sprostredkovania, hypotekárneho poradenstva, kompletného právneho servisu a katastrálnych poplatkov.

Features

Status:
active
Ownership:
personal
Total area:
60 m2
Mgr. Janka Pavličková

Mgr. Janka Pavličková

Co - founder

Information about real estate

Information about real estate