Bratislava II, Bratislava-Ružinov,
  • Celková plocha 60m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna.

2i byt ~ Miletičova, Nivy

Popis nehnuteľnosti

• Novinka v YamiDomi_invest •

Ponúkame na prenájom tichý, moderne zariadený 2-izbový byt v širšom centre na Miletičovej ulici orientovaný do dvora, v časti Bratislava – Mlynské Nivy s možnosťou pohodlného parkovanie vo dvore.

Byt sa nachádza na 3. poschodí (z 3 p.) v tehlovom dome bez výťahu. Celková výmera bytu je 60 m2 bez balkónu. Byt má vstupnú halu s rolldoorom prepojenú s priestrannou obývacou izbou a kuchyňou s jedálenským stolom, kúpeľňu s vaňou a WC, spálňu s veľkým rolldoorom a šatník (3,5 m2). Byt ponúka dostatok úložneho priestoru.

Byt sa prenajíma plne zariadený nábytkom, kuchynská linka so spotrebičmi (umývačka riadu, el. rúra, plynový sporák, chladnička, mraznička, mikrovlnka, varná kanvica, kuchynské riady a inventár), jedálensky stôl so stoličkami, rozkladacia sedačka, konferenčný stolík, dvojposteľ, 2x  rolldoor , LCD TV, DVD a pripojenie na káblovú TV, internet.

Celková cena prenájmu je 630,- EUR vrátane E. 

Energie su vo výške  255,-€/mesiac (SPP, ZSE + KTV  a internet).

Lokalita disponuje výbornou občianskou vybavenosťou. V blízkosti bytového domu sa nachádza Apollo BC, business centra na Plynárenskej ul., Trhovisko Miletičova, Lidl, dve večierky, 5 reštaurácii, park, kúpalisko Delfín,  obchodný dom Centrál, zástavka MHD. Rýchle spojenie do centra ako aj na dialnicu. Voľný od 01.07.2021

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
po rekonštrukcii
Celková plocha:
60 m2
Poschodie:
3
Zariadenie:
zariadený

Pozrieť na mape

Mgr. Janka Pavličková

Mgr. Janka Pavličková

Co- founder